Your browser is not compatible

The system requires you to use a newer browser.
Examples of compatible browsers is Internet Explorer 8 or higher, Firefox, Google Chrome, Opera and Safari.

Inloggning

Om du sökt ALF-medel eller forskningsutrymme inom WCMM inför 2017 eller tidigare gör du så här:

  • Klicka på "Glömt lösenord". Ett mail om återställning av lösenord skickas till den mailadress som du angett i det gamla ansökningssystemet. Avsändare är noreply@sbsmanager.se. Efter att du har klickat på länken i mailet om återställning av lösenord och sedan skapat ett nytt lösenord kan du logga in med e-postadressen samt det nya lösenordet.

Om du sökt ALF-medel eller forskningsutrymme inom WCMM 2018 eller senare gör du så här:

  • Om du sökte 2018 eller senare har du redan ett användarkonto. Ditt användarnamn är din mailadress.

Om du inte sökt ALF-medel eller forskningsutrymme inom WCMM innan gör du så här:

  • Innan du kommer åt själva ansökningsformuläret ska du registrera ett användarkonto. Du registrerar dig i systemet genom att fylla i dina uppgifter under fliken Registrera konto. Klicka på Skapa användarkonto. Ett bekräftelsemail skickas till en mailadress som du angivit. Avsändare är noreply@sbsmanager.se. Klicka på länken i mailet. Logga sedan in med dina inloggningsuppgifter.

Vid problem med inloggning, kontakta Liselott Gelkner (Liselott.Gelkner@med.lu.se, telefonnummer 046-222 47 70 eller 0727-38 22 33).

Utlysning av forskningsutrymme WCMM

Ansökan kan göras från den 15 april till den 24 juni. Ansökan anses vara ingiven när den sökande har klickat på Lämna in ansökan, senast den 24 juni 2019 kl 23.59. Ändring eller komplettering av ansökan kan inte ske efter detta datum.

Anvisningar till utlysningen finns på https://www.med.lu.se/wcmm.

Utlysning av forskningsutrymmen avsedda för forskare, biträdande forskare och laboratorieforskare med en tillsvidareanställning vid medicinska fakulteten Lunds universitet

Ansökan kan göras till och med den 2 september. Ansökan anses vara ingiven när den sökande har klickat på Lämna in ansökan, senast den 2 september 2019 kl 23.59. Ändring eller komplettering av ansökan kan inte ske efter detta datum.

Anvisningar till utlysningen finns på www.med.lu.se/intramed.

Ansökan sparas som påbörjad och kan ändras så länge Lämna in ansökan inte har klickats i. När ansökan är inlämnad går det inte att göra några ändringar eller kompletteringar.

För frågor om ansökan eller ansökningsförfarandet vänligen kontakta:
Liselott Gelkner, Liselott.Gelkner@med.lu.se, telefonnummer 046-222 47 70 eller 0727-38 22 33.

Sign in


@